torsdag 14 oktober 2010

Hmm, konstigt översatt...

"De dagar i poolen måste bära baddräkt gjorda hemifrån (calseta för flickor) i träningsoverall och utbildare kardborre..."

när jag översatte med google translate mailet från skolan om vad det ska ha på sig när de ska till poolen. Dina har kommit in på simning iaf på fredagar och idag har vi handlat badräkt, badmössa och badtofflor som såklart är nödvändigt på ett katalanskt badhus. Tänk vad äckligt om alla barn skulle gå runt med bara fötter i simhallen!! Och tänk om deras lilla hårfjun skulle trilla av i vattnet så någon fick det i munnen!! Känn ironin.

Ja, kalaset gick iaf på 600 kronor eftersom Dina var tvungen att vara med och välja och allt skulle ju såklart vara Barbie eller Hello Kitty (vore ju hemskt om hon skulle bli mobbad nu i simhallen så jag köpte ju såklart det hon pekade på, hade ju redan dåligt samvete att jag anmälde henne så sent att klasserna redan har börjat och hon fick gå i fredagsgruppen där hon bara känner en tjej och hennes pojkvän går i onsdagsgruppen).

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Baddräkt gjord hemifrån skulle du väl kunna fixa sittande i träningsoverall men utbildare kardborrar...Vad är det meningen att de skall kunna?

Eva sa...

Hehe, de ska nog ha baddräkten påsatt hemifrån och jumpa kläder med kardborrskor utanpå.

Anonym sa...

Kul!
Badmössa tjusigt:-)