söndag 2 november 2008

Zzzznark

Vad är det för fel när man varje natt börjar lägga Dina klockan 9 och hon verkar trött och sen kl 12 sover hon fortfarande inte? Nån som vet? Hon har ju aldrig sovit särsklit mycket men...när hon sen vaknar kl 6 eller 7 morgonen efter, det kan ju inte vara bra? Barn ska väl sova mer än 7 timmar om dygnet, jag behöver det iaf.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm..
Jag tror att det är dags för lilla prinsessan att sluta sova middag. Sen när hon slutar med det så är det bra om ni säger godnatt vid samma tid varje kväll. Om ni vill att hon ska sova vid 21 så måste nattningen med bad, saga och allt vara klart då för att hon ska få in den rutinen. Om hon slutar med middagssovningen så kanske ni kan tidigarelägga läggningen dessutom. Tänk också på att försöka vara strikta och göra likadant på kvällarna under ett antal veckor, så att det sitter ordentligt
Kram Maja-Lina

Eva sa...

Tack för tipsen! Ja vi måste ta tag i det nu, men hon sover ju på dagis och då alla andra sover tror jag inte hon kommer vilja vara vaken. Fast på helgerna kan vi ju skippa napen. Jag tycker det är svårt med rutiner då hon torkar ut om hon badar varje dag, och ibland är hon skitig när hon kommer hem från dagis och då måste hon bada då istället. Ja ja vi får väl hitta nån annan rutin, fast det är det som är grejen, vi har samma rutiner som vi alltid haft och ibland sover hon ok och ibland sover hon inte alls.