torsdag 23 juni 2011

Vilken skillnad!!

Igår var Harrison och jag hos Kiropraktorn för första gången. Jag knäcktes och Harrison behandlades väldigt mjukt. Sen idag ramlade navelsträngen och efter det så har hans humör varit underbart. Som om en sten ramlat från hans...navel typ...han skrattar och ler hela tiden (förut kunde man få ett miniryck i mungipan mellan all skrik och gråt). Han sov också i flera timmar nyss. Kiropraktorn sa att de kunde sova länge och helt ändra beteende efter en behandling. Antingen kom effekten lite senare eller så var det navelsträngen som gjort han så glad. Vad det än var så är han numera helt underbar att umgås med!

Jag och Harrison sitter inne och myser medans Dina och Fredrik smäller smällare (Dina får naturligtsvis bara såna man kastar på marken och tomtebloss) och sen ska vi gå ner och dricka cava och äta coca med grannarna. Ikväll är det San Juan!

Kvällen slutade med att Dina och alla barnen badade i poolen klockan halv tolv efter ännu mer fyrverkerier, och till slut somnade även Harrison trots alla höga ljud.

Inga kommentarer: