lördag 5 januari 2008

Tre kungar, tre kungar från paella land...

Då var det dax att köpa nya julklappar då. I helgen firar man de tre vise männen här i spanien och de kommer med julkappar. Är inte så insatt i mitt nya lands traditioner (jag försöker) så jag vet inte om man ska ge klappar ikväll eller imorgon. Har hört olika bud.

Det känns ganska "fel" att ge julklappar nu när julen är slut och man har återvänt till ett land av sol, ljus och värme efter en slaskig sverigejul, ta en tur ner till stranden hade känts mer rätt, men det är ganska praktiskt då vi inte kunnat ge varandra julklappar av logistiska skäl. Det får bli en ny tradition i vår familj -fira Reyes.

Problemet är bara -vilken dag? Ikväll eller imorgon bitti.

Sen så har vi ju inte sparat så vi har en massa julklappspengar kvar och gå i affärerna i Barcelona idag känns oöverstigligt jobbigt. Men jag trängdes lite igår istället och köpte en doktorslåda till Dina. Hon äääälskade alla stetoskop och sprutor hon fick leka med i sverige. Tack Elliot, Amadeus, Farmor och Anna-May som lånade ut era fina leksaker!

3 kommentarer:

Viktoria Löwenthal sa...

hepp och valkommen tillbaka
reyes-presenter kommer till morgonen den 6, den 5 kommer de bara forbi och halsar (skriver pa rogges dator sa inga svenska bokstaver har inte).

Anonym sa...

Tack!

Jaha...det är kanske lite olika i olkika regioner. Vi firade på kvällen efter cabalgata, det blev ju lite sent men det var jättemysigt.

Anonym sa...

Tack själva för att ni kom hit ch hälsade på!!

Kram Maja-Lina