torsdag 22 februari 2007

Hem ljuva hem

Idag har vi åkt till Glorias shoppingcenter. Det kändes som att komma hem. Det var 15 stycken som hälsade och gullade på Dina, hon fick till och med en puss av en tant. En tant som har ett smyckesstånd gav Dina en nyckelring som hon åt upp. Nästan iaf. Vi har ju bott där i 3 år så det är ju inte så konstigt att det känns som hemma.

Sen när vi började närma oss Diagonal mar och havs vinden blåste i näsan så kändes det också som att komma hem. Sverige är ju också hem. Förresten så kommer vi nog inte hem till sverige på Dinas födelsedag. Vi har inte möjlighet att resa så mycket. Vi ska ju hem i sommar med. Men ni får jättegärna komma hit! Vi har två rum över som väntar på er.

Välkomna!

HEM

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för inbjudan. Glories is da bomb y'all

Anonym sa...

Neej!!
Vi kan inte heller åka så mycket just nu. I såfall kan vi åka till påsk. Killarna skulle gilla det, dom pratar jättemycket om förra gången vi var där. Det blir väl härligt om vi kommer med 2 barn till.:-)
Kram!
Maja-Lina

Anonym sa...

Maja-Lina ska ni ha två barn till!! ;)Det blir jättekul när ni kommer. Det finns massor att göra för killarna här och de kan få ett eget rum att sova i. Hoppas ni kan komma, annars kanske till sommarn eller nåt.

Anonym sa...

Visst sörru eva!!
Två till, visste ni inte det:-).

Maja-Lina