onsdag 21 februari 2007

Vill ni jag ska fortsätta?

Hey släkten! (Förutom brollan) Nu kan ni faktiskt ta och bjussa på en kommentar! Det är väl inte så svårt...har ni ingenting att säga mig om min fina blogg? Snart lägger jag ner den och då får ni skylla er själva!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klart vi vill att du ska fortsätta...
Det är den där skolan jag går på som just nu upptar 45 timmar i veckan, så man hinner bara kolla in och läsa snabbt och sen ska barnen in och kolla, om dom vaknar på natten och hundra gånger till. Och sen är det examinationer den senaste på 20 sidor, 1000 sidors litteratur att läsa på 4 veckor. Lärarhögskolan har fått kritik och det får jag lida för:-).
Känner som du. Ge mej TID den finns inte, jag hinner ingenting. Ikväll är det dessutom föräldramöte och föräldraråd i närmare 3 timmar. Tjohej!
Elliot och Amadeus mår bra och saknar Dina jättemycket speciellt lekstunderna på leklandet i julas. Hoppas ni kommer till Sverige snart!! Nu måste jag återgå till tentan Tjohej!!
Kram Maja-Lina

Eva sa...

Ok....är det bara för dig jag skriver då...vi får se hur det blir.

Anonym sa...

Hej Dina!
Jag går också in och läser din blogg då och då och tycker att det är jätteroligt att höra/läsa hur du har det. Så heja mamma - skriv på!!
Kram från Emma

Eva sa...

Hej Emma! Va kul att höra! Hmmm kanske ska fundera på att fortsätta då...men ni får gärna lämna lite kommentarer som feedback då och då.

Anonym sa...

Men Eva!
Du vet att jag är inne flera gånger om dagen, det är ju den enda "kontakt" jag har med yngsta barnbarnet. Jag älskar din blogg!!
Snälla fortsätt, tycker du är jätteduktig på att ta fina bilder på Dina och publisera dem på bloggen. Texterna är underbara de också, jag blir glad när jag läser dem.
Kram
Svärmor

Eva sa...

Ååå svärmorran, jag fortsätter väl då..har fått sova tre timmar på raken inatt så jag är på bra humör.