fredag 9 maj 2008

Allväders.....barn?


En sak som är bra med att det regnar här är att alla stackars blommor får vatten. En annan sak som är bra är att det är helt tomt på gatorna. Känns jätte-vip att få så mycket plats för sig själv. Inte trångt någonstans.

Eftersom det inte säljs galonkläder här till barn så är alla barn hemma när det regnar. Eller är det kanske så att det inte säljs galonkläder för att alla är så rädda för vattendroppar och ändå inte kommer att gå ut när det regnar?

Vi gick iaf ut idag. Jag letade upp Dinas vinterkängor (tänker inte köpa ett par gummistövlar för 3 dagars lek) och så gick vi ut och letade upp de största pölarna att hoppa i. EN människa mötte vi på vår tur, och han skakade på huvudet när han fick se oss.

Dina blev blöt, men glad.

4 kommentarer:

Anonym sa...

HERREGUD VAD HON ÄR SÖT!!!

Anonym sa...

Åh Vad mysigt!!
Vattenpölar är det bästa som finns!! Håller med K sötis dina!
Maja-Lina

Monica sa...

Jag tror att man inte har några regnkläder av samma anledning som du inte köpt några gummistövlar - det känns som ett mycket onödigt utlägg när det bara regnar ett par dagar per år, och oftast bara någon kort skur... Vi har inte ens skor som Nils kan ha, så han har fått vara inne dessa två regndagar (men han lär få plaska allt han vill från och med i slutet av juni.....i plasksäkra sverige)

Anonym sa...

Vi var också ute i regnet. Här i kvarteret verkade Martina vara den enda som hade en tillräckligt rastlös och galen mamma för att vara ute i regnet. Det fanns inte ett enda barn ute. Min teori är att spanjorerna verkar tro att barnen smälter bort av regn. Så fort det faller två droppar regn så töms parkerna på folk.
Helena