lördag 3 november 2007

Köttbullsrace

Nu vet jag varför så många par skiljer sig nuförtiden. IKEA. Att gå på IKEA en lördagsförmiddag kan verkligen vara farligt för ett förhållande. Vi klarade oss hyfsat oskadda idag, men vi fick anstränga oss! Däremot fick vi med oss massor med godis och falukorv, vilket var bra.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är männens fel. Dom har ett sånt konstigt sätt att shoppa (iaf min) - man ska bestämma innan vad man ska ha, sen ska man gå och hämta det och sen åka hem. Å det är förbjudet att titta på nåt annat än det man sagt att man ska titta på innan man åker dit.

Anonym sa...

Då ska kvinnor shoppa med kvinnor,så blir det bra.

Eva sa...

Det är så va, männens "fel". Ja för vi kvinnor vill ju bara titta lite...men så blir ju shoppingen så mycket effektivare också. Man får ju med sig jättemycket...nödvändigt... hem. För när lampan går, eller diskborsten/toaborsten är utsliten, då är det ju tur att vi plockade med sånt i vagnen. Eller hur?

Anonym sa...

Å servetter. Å värmeljus. Sånt som det bara blir katastrof om man helt plötsligt är utan. Eller hur var det nu...

Viktoria Löwenthal sa...

Jomen faktiskt. Tidigare hade jag en fysisk konkret lista med saker vi behövde, och så hade jag en abstrakt minneslista i huvudet. Det funkade inte. Man måste förbereda partnern om vad som kommer ske, rogge kan säga:

- Uhum, så är vi på ikea när de öppnar 10, hemma typ 12

NEEEEJ!!! Rogge!! FEL FEL FEL

- Njae, säger jag lugnt, Räkna med att vara hemma typ 15!!

- 15???

-Jomen kolla, vi måste köpa aaaallt det här (och visar honom en RIKTIG lista som är milalång)

Och på så sätt blir han glad om vi är ute vid kvart i tre.. Precis som Kamprads koncept med den billiga korven, du förköper dig där inne, men så får du en korv för 50 centimos och känner att du gjort ett klipp och det är med den känslan du lämnar ikea...