lördag 7 februari 2009

39.5 trots massor med ipren och paracetamol

Igår em fick jag massor med feber som var svår att ta ner, jag har tagit så mycket tabletter hela natten. Fredrik gick på fest själv och vi hade barnvakt medans jag låg och led. Nu känns det som febern börjar släppa men jag har fortfarande ont i halsen.

Ska jag gå på workshopen kl 14?

7 kommentarer:

Lantzes sa...

Din stackare, det blev ju ingen vidare fredagkväll för din del.
Hur har det gått? Tog du dig iväg?
Krya på dig!

Eva sa...

Fortfarande hög feber och ont i halsen, är ganska glad att jag inte gick på Workshopen (fast sur också såklart) pengar betyder inte så mycket och tanten kommer väl inte dö inom de närmsta åren, får väl åka till egypten eller nåt...

Hur var det med ditt halsont, du fick antibiotika va? Ska nog försöka ta mig till doktorn imorgon om det inte är bättre.

Anonym sa...

Stackars dig,det va inte kul.Hoppas att du kryar på dig .Mamma.

Lantzes sa...

Ja, fick antibiotika och då blev det genast bättre. Hade haft ont i flera dagar. Vanligt förkylnings-ont brukar ju bara sitta i någon dag. Gå till doktorn om du inte är bättre i morgon.
Det kommer säkert fler tillfällen med workshoppen. Krya på dig!

Anonym sa...

Eva
Du har tydligen konstaterat att paracetamol är verkningslöst mot feber. Den gamla Magnecyltabletten fungerar bra. Använd den inte långvarigt, viss risk för magbesvär då.
Far

Eva sa...

Paracetamol brukar funka rätt bra för mig men just nu måste jag ta både ipren och alvedon för att få någon verkan. Ingen aning om vad magnecyl heter här och vad det är för aktiv substans, ska försöka kolla upp det.

Eva sa...

Det är samma som aspirin...kanske ska pröva, det finns fortfarande nån hylla kvar hemme som inte är full med medicin.