lördag 5 maj 2007

Grattis Martina!


Oj va mycket leksaker, vad ska man välja som present? Idag ska vi på ettårskalas. Dina gillar att gå på kalas. Massa barn och tårta.




Vi har köpt en ny vagn idag också. Som man kan fälla ihop lätt och ta under armen. Som till vänster fast i beige. Alla vagnar var för barn upp till 15 kilo. Dina väger 13 kilo. Hon kommer väl iofs inte gå upp så mycket längre. Konstigt att barn över 15 kilo måste gå. Är det så i sverige också?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!
Jo det är nog så med de där Paraplyvagnarna att kids över 15 kilo måste gå...
Vi kör ju med våran sitty som vi köpte till Elliot när han var under året på rea...
Den är helt fantastisk, funkar på resor och överallt. Elliot ar sovit i den någongång på sistone när vi varit borta eller så. Och han väger 18-20kilo och den håller.
Vi vill så klart gärna träffa Dina när hon kommer. Killarna tycker det är toppen att hon kan leka lite nu och inte är en sån där knorv, som Elliot kallar mini bebbarna vi känner:)

Eva sa...

Hej, ja Dina är ingen knorv längre! Hon leker gärna med barn som är lite äldre, 2-3 år tycker hon är roligast. Det ska bli kul att ses.

Anonym sa...

Tack för att ni kom och grattade mig på födelsedagen. Vilken tur att Dina hjälpte till att välja födelsedagspresent, det var därför den passade så bra till mig.

Vilka stora tjejer vi är nu - Dina och jag.

Martina