fredag 20 april 2007

Corre corre


Idag har vi varit i Ciutadella parken. Där träffade vi Helena och Martina. Det är så många olika nationaliteter där. Det är häftigt att se att barn från alla olika länder och kulturer faktiskt kan komunicera. Och Dina har haft ytteliggare en dag hon trivts med. En dag av lek, spring och sandätning. Jag har fått ömma fötter och säkert gått ner nåt kilo. Om det inte vore för den italienska jättebuffen på lunchen.

1 kommentar:

Maja sa...

Om 2 år, kommer ni att sitta ner på kalas och middagar (om ni inte skaffar en liten till innan förstås;)) Dina kommer att strunta i er och hellre vara med andra när man är borta. I parken kommer hon att klara det mesta själv. Och jag lovar och svär du kommer att sakna det som är NU då!!
Blir ibland helt chockad över hur stora och härliga killarna är. (Partisk mamma) Samtidigt skräms jag av hur fort tiden går. Snart har vi inget blöjbarn här hemma, Elliot längtar efter att få börja i skolan...
Känner mej som Magnus Uggla, Varför längtar du till den dag då du ska fylla sju, när tiden går så fort ändå. Gjorde en massa läskiga upptäckter idag, de ÄR duktiga. De KAN så mycket, jag måste låta dom kunna.
Får vi låna Dina när ni kommer till Sverige?? Hon kanske behöver lite hjälp i parken och inte skriker GÅ BORT!!!:)